If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм доволен от моите,като светлина,изключвам потъмняването на пластмасите.Фаровете ми са оригиналните,с най обикновенни крушки,никакъв проблем.Късите са без забележка,дълги ползвам рядко.Иначе на друга Алфа,имаше проблем с регулирането на чисто нов фар марка Depo,който в последствие отиде в коша.
Колеги, малко да съживя темата. Преди няколко месеца сложих фарове с лупи, които вървяха с колата, когато я купих. И още в началото забелязах, че десния фар свети по-надолу от левия и не само лупата ами и крушката за дългите. Пробвах да регулирам от врътките на самите фарове, но без никакъв успех. Единият фар е оригинален, другият е депо. Някой може ли да даде съвет?
Съгласен съм, че са боклуци, но не съм взимал аз решението дали да е депо или оригинален. Все пак искам да реша проблема по някакъв начин, защото доста дразни.
Вграждането на лупата не есложно, но щом не искаш да се занимаваш има вариант да подлагаш шайби под долния болт на фара, като по този начин ще го вдигнеш малко и може да станат нещата.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment